Artiklar om hårtransplantationer

Här kan du läsa om hur Ilter Clinic och våra hårtransplantationer rapporteras i svensk och internationell media.

Under rubrikerna finner du artiklar och tv intervjuer som Ilter Clinic har medverkat i. Alla tidskrifter publicerar dock inte sina artiklar på Internet. Vi kan därför endast visa och länka till vissa av de artiklar som vi har figurerat i.

Hårtransplantation i Sverige

Svenska artiklar om hårtransplantation och skönhet

Täby Danderyd Tidning 2009-06-25
Scarlett Johanssons make-up artist i Täby.

Metro 2009-06
Heba drömmer om att sminka Angelina. Artikel om Heba Thorisdottir och hur det är att arbeta med Cate Blanchett, Scarlett Johansson, David Lynch mfl
Läs artikeln

Aftonbladet 14:e juli 2009
Göran, 38, ska få hår igen.
Inte värre än att tatuera sig

Expressen, 27:e April 2008
Hårtransplantation Hans fick sitt hår tillbaka
Expressen Söndag var med när Hans Olofsson, 35, gjorde en hårtransplantation på Ilter clinic.- … det är värt varenda krona. Det ger livskvalitet och glädje, säger Hans. I tidningen gav man betyg på fem olika hårmetoder (FUE, Stripmetoden, Propecia, Rogaine, Recrea) och FUE var den enda metoden som fick 5 plus.
Hans, 46, fick håret tillbaka
 

Aftonbladet 2006-05-09

En ny transplantationsmetod ger Andreas Lundstedt håret tillbaka i schlager-EM.Stjärnan är mer än nöjd med sin nya täta kalufs.– Bland det bästa jag gjort, säger han. Läs mer

Expressen, 4:e April 2004
Lars hårtransplantation
Här får Lars, 26, sitt hår tillbaka. Ny metod hjälper den som drabbats av håravfall.Lars ville bli av med sin a djupa vikar och bestämde sig för FUE-metoden som tranplanterar hå från bakhuvudet till framdelen av hjässan.
Så får jag håret tillbaka

Amelia 2005 24:e November
Amelia Special operationen steg för steg och orsaker till håravfall. Jag såg de första resultaten ungefär tre och en halv månad efter operationen, och det kommer fortfarande nya hårstrån som växer ut.

Aftonbladet 29:e Mars 2004
Här får Claus en ny kalufs. Unika FUE-metoden ger honom tvåtusen strån- men inga ärr. Svenska kliniken en av fem i världen.

Hårtransplantation Island

Ilter clinic har varit med i många reportage på Island och här är några artiklar som handlar om våra hårtransplantationer.

Morgunbladid 23:e April 2008
Morgunbladid Isländsk tidning

Vikan, 16:e Januari 2006 (på Isländska):
Hårtransplantation artikel om Ilter Clinic
Ladda hem pdf-artikel här! (Storlek: 1,5 meg)

Hårtransplantation Turkiet

I Turkiet är hårtransplantationer ett vanligt ingrepp. Här är några artiklar där Ilter clinic har synts i turkisk media.

2006 Form Sante Turkisk tidning hade ett stort reportage om Ilter clinic och våra hårtransplantioner.

2006 Hurriyet turkisk tidning

Hårtransplantation Belgien

Dr Ilter har varit i Belgien och vi har samarbetat med Prohair clinic kring hårtransplantationer. Här är ett reportage från Belgien.