Hjässan

Syftet med denna behandling är att återfå en intakt frisyr. Varje hårsäck placeras individuellt. Tack vare dr Ilters unika metod återskapas den naturligt förekommande virveln på hjässan och därmed uppnås ett helt naturligt resultat.

Patienten är en känd tv profil som har drabbats av håravfall och känner att det drabbade området blir iögonfallande under kamerabelysning vid inspelning. Då detta gör honom obekväm vill han göra något åt glesheten i hjässan. Han vill ha en så hög täthet som möjligt.

Dr Ilter: Genom att bevara en naturlig virvel i hjässan och under ett behandlingstillfälle placera 1800 hårsäcksgrupper åstadkommer vi ett optimalt resultat som patienten är mycket nöjd med.

 

Patienten har förlorat en del av hårfästet och han tycker att det påverkar frisyren och utseendet negativt. Han har även drabbats av håravfall i hjässan som han vill åtgärda under samma behandlingstillfälle. Han vill ha en naturtrogen frisyr tillbaka med en naturlig täthet som ser bra ut även om han skulle fortsätta att tappa kringväxande hår i framtiden.

Dr Ilter: För att återskapa en naturlig virvel och en täthet som han blir nöjd med transplanterades 1000 hårsäcksgrupper.

Här är en person som träffar många människor i sitt yrke. Han tycker inte om den förändring han ser i spegeln samt på bild. Vill att hans hårfäste och hjässa ska se ut som för några år sedan innan håravfallet startade.

Dr Ilter: Med 1 700 hårsäcksgrupper kan jag göra en sänkning av båda vikarna samt en förtätning av hjässan. Vi har åstadkommit ett resultat som patienten är mycket nöjd med.

Patienten är en känd tv profil som har drabbats av håravfall och känner att det drabbade området blir iögonfallande under kamerabelysning vid inspelning. Då detta gör honom obekväm vill han göra något åt glesheten i hjässan. Han vill ha en så hög täthet som möjligt.

Dr Ilter: Genom att bevara en naturlig virvel i hjässan och under ett behandlingstillfälle placera 1800 hårsäcksgrupper åstadkommer vi ett optimalt resultat som patienten är mycket nöjd med.

Patienten är drabbad av en medfödd tunnhårighet som har besvärat honom under större delen av sitt liv. Det sociala livet har påverkats negativt. Han vill kunna känna sig fri och slappna av utan att ständigt tänka på håret. Hans dröm är att få en frisyr som ser bra ut i ” alla väder”.

Dr Ilter: För att återskapa en fyllig frisyr placeras 1700 hårsäcksgrupper i hela det drabbade området. Resultatet efter en behandling blev fantastiskt och ingen kompletterande behandling är nödvändig.

Denne person har tidigare opererats med STRIP tekniken två gånger på annan klinik. Han blev inte nöjd efter första ingreppet och fick då en kostnadsfri behandling som kompensation. Resultatet efter den andra behandlingen blev lika dåligt som den första. Han vill få en naturlig täthet och hår som växer med naturlig vinkel och växtriktning.

Dr Ilter: Patienten har tidigare fått 3000 hårsäcksgrupper transplanterade på annan klinik. Resultatet är trots detta mycket dåligt. Håret är glest och växer med onaturlig vinkel. Dessutom har han ett stort missprydande ärr i nacken. Vi placerade 1600 hårsäcksgrupper i hjässan med virvelform för att åstadkomma en mer naturlig och tät frisyr.