Kontaktuppgifter

Telefon: 08-756 00 55
Fax: 08-756 00 50
E-mail

Adress

Ilter Clinic
Djursholmsvägen 14
183 56 Täby

Karta och Färdbeskrivning

Är du intresserad av en hårtransplantation?

 1. Skicka bilder till oss via mail info@ilterclinic.se alternativt fyll i vårt kontaktformulär nedan. Bilderna bör vara så tydliga som möjligt! Vi behöver bilder framifrån, uppifrån, från sidorna och bakifrån för att kunna göra en korrekt bedömning.
 2. Invänta svar från oss! Inom 1-3 arbetsdagar återkommer vi till dig med en rekommendation från Dr Ilter.
 3. Du får förslag på tider för hårtransplantation och erbjuds möjligheten att komma till kliniken för en kostnadsfri konsultation.

Kostnadsfri konsultation

Det är viktigt att våra patienter förstår vår unika kompetens och teknik före en transplantation. Därför erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation här på kliniken. Under en konsultation har vi möjlighet att lära känna varandra och berätta mer om hur FUE Ilter Metoden fungerar i praktiken. Vi berättar vilken behandlingsform vi rekommenderar för din specifika hårsituation och du får chans att ställa frågor till oss personligen. En konsultation innebär alltid att du får ett samtal på tu man hand med någon av våra informatörer och rådgivare samt dr Ilter.

Välkommen att boka din kostnadsfria konsultation genom att fylla i formuläret nedan eller genom att kontakta oss på telefon 08-756 00 55 eller via e-post på info@ilterclinic.se. Uteblivet besök eller avbokning inom 24 h debiteras 500 kr.

Kontaktforumulär

  Namn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon

  Bild 1

  Bild 2

  Bild 3

  Meddelande